275151410_709590737090889_5882533191534702971_n

Vejledernyheder uge 10: Ny linje på Vesterbro// Nyt optag af grundskoleelever //Afsøgningsforløb

NY PGU-linje: På Vesterbro har vi fået et nyt PGU-tilbud, Kultur og Event.

På linjen beskæftiger eleverne sig med kultur og events i faggrupperne: Lys & Lyd, Dans & Performance og Design & Billedkunst. De fordyber sig i ét fag, samtidig med at de sammen med de andre elever fra linjen laver fælles projekter, udstillinger og shows – eller events for kunder.
Det er et stort hold med plads til 45 elever og der er stadig en del ledige pladser. Læs mere her.

Deadlines for tilmelding mm.

FGU H er i fuld gang med at få overblikket over, hvilke elever som skal til prøve til juni og hvem der står til at stoppe, men hvor der ønskes forlængelse.
Vi er også i gang med at gøre klar til august-optaget for nye grundskoleelever.
FGU H er i god dialog med jer i kommunerne, om datoer for de forskellige tidsfrister.

Afsøgningsforløbet

FGU H afholdte workshop om vores afsøgningsforløb. Der skal lyde en stor tak til jer som deltog og bidrog med gode input til nye tiltag og evaluering af vores nuværende forløb.
FGU H er i gang med at evaluere workshoppen. Vi håber at I vil gøre brug af vores nuværende afsøgningsforløb, som er hver anden uge. I kan læse meget mere om det på hjemmesiden Læs mere her.

Deadlines i foråret

FGU H er i fuld gang med at få overblikket over hvilke elever som skal til prøve til juni og hvem der evt. skal søges forlængelse til. Se nedenfor de forskellige deadlines aftalt med jer i kommunerne samt datoer for tilbagemeldinger på optagelsesbrev til nye elever. Første skoledag efter sommerferien, for såvel gamle som nye elever er: d.3.august.

Blandet nyt fra bydelsskolerne

I uge 11 og 12 har alle vores Køkken & klima-hold været på kombinationsforløb på HRS. Eleverne har blandt andet arbejdet med kreative tropiske kagelandskaber, lavet kanelsnegle, flødeboller, bordsovs, chokoladegrene og blanke øjenæbler m.m

Screenshot 2022-03-15 at 11.53.09
Screenshot 2022-03-15 at 11.53.30
Screenshot 2022-03-15 at 11.51.58

FGU CUP 2022 i fodbold blev afholdt i Korsør d. 2.marts. FGU H stillede med hold fra AGU Korps fra Vesterbro og AGU-sprog fra Valby. Valby-holdet vender stærkt tilbage næste år og skifter 3. pladsen ud med 1. pladsen.

Nyhedsside og sociale medier:

Hold dig løbende opdateret på hvad der foregår på hold og linjer i hele FGU Hovedstaden via vores nyhedsblog og Sociale medier. De er også gode at dele med unge når I vejleder. Her får de unge en fornemmelse af kulturen og identiteten på skolen. Klik på billerne for at komme videre.

Nyhedsblog
Facebook
Instagram

Bestil eller download vores FGU Lommepjece:

Pjecen indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan downloade den her og bestille fysiske eksemplarer ved at skrive til dani@fguhovedstaden.dk med ønsket antal og forsendelsesadresse. 

Relaterede Nyheder

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?