Job hos FGU Hovedstaden

Ledige stillinger:  

Underviser i matematik og PASE

FGU Hovedstaden, Vesterbro søger en underviser i matematik og PASE. Stillingen er på 22,2 timer om ugen og med tiltrædelse snarest.

Hos os får du muligheden for at prøve at være i en spændende stilling i en ny organisation, hvor du er med til at udvikle vores praksisnære pædagogik og indholdet i den daglige undervisning. Du bliver en del af et godt arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder i teams på tværs af både faggrupper og vores fire bydelsskoler.

Læs mere og søg jobbet her

Lærer til Valby bydelsskole:

Er du lærer, eller har du en anden og relevant pædagogisk uddannelse? Har du stærke relationskompetencer, og er du ambitiøs og dygtig til i undervisningen at omsætte teori til praksis?

Til vores skole i Valby søger vi en FGU-lærer, der har lyst til at undervise to gange om ugen på vores EGU-skoleforløb (pædagogik og omsorg) og derudover varetage SPS-funktionen for vores EGU-elever ude på deres praktiksteder.

Læs mere og søg jobbet her

Skolesekretær på Amagerskolen:

Som skolesekretær på FGU Amager, vil du få muligheden for at være i en spændende stilling i en relativ ny organisation, hvor du har mulighed for at præge udviklingen af vores skole, kultur og identitet.

Læs mere og søg jobbet her

Uopfordrede ansøgninger:  

FGU Hovedstaden behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Vi slår alle stillinger op på jobindex, og her på siden, når vi har ledige stillinger.