PGU – Kultur & Event

I dit arbejde med produktion af kultur og events på linjen arbejdes der med idéudvikling, research, planlægning, markedsføring, kundekontakt, entreprenørskab m.fl. Fokus er eventproduktion med alle scenetekniske opgaver og performance foran, bagved og på scenen.

UNDERVISNING
I undervisningen lærer du håndværket bag opgaverne, uanset om det er at 1) forberede og afvikle events som performere eller 2) styre selve afviklingen med brug af avanceret lys- og lydudstyr. Du får erfaring med kundekontakt indenfor oplevelsesbranchen ved f.eks. events, drama, modeshows, udstillinger, workshops mv.
 
NB: Du får kendskab til alle fag på din linje, men du har også mulighed for at fordybe dig i et fag og dygtiggøre dig inden for det område.
LINJEN RETTER SIG MOD
Erhvervsuddannelser inden for den kreative branche, fx event og av-tekniker, scenekunstskolen, film og tv-produktion, eventkoordinator, beklædningshåndværker, fx teknisk assistent på kulturelle events og ansættelser i eventbureauer samt servicejobs indenfor kultur-og turistbranchen som fx runner. 

Lokationer, fag og undervisning:

På Vesterbro arbejder eleverne med performance, store konferencer og forskellige typer af kulturevents i eget hus.