PGU – DESIGN & GENBRUG

På linjen arbejder du med håndværk, design og genbrug, og er med i de kreative opgaver hele vejen fra ideudvikling over planlægning til produktioner med deadlines og fremvisning/salg. Der er fokus på bæredygtighed, redesign og genbrug indenfor møbler, tøj, udsmykning, kostumer og smykker. Du og dine klassekammerater arbejder individuelt og i grupper, hvor du afhængig af opgavens art træner samarbejde, selvstændighed og fælles ansvarlighed.

UNDERVISNING
I undervisningen bliver du introduceret til hele den kreative proces med design og re-design. Hvad enten det er fremstilling af beklædning eller udvikling af udsmykning til kunder, arbejder du bæredygtigt og med genanvendelige materialer i videst mulige omfang. Undervisningen tager udgangspunkt i trends på kunst- og modescenen, i boligindretning og f.eks. ved scenografi. Se nedenstående figur for overblik over fag og undervisningsindhold på de forskellige bydelsskoler.
 
NB: Du får kendskab til alle fag på din linje, men du har også mulighed for at fordybe dig i et fag og dygtiggøre dig inden for det område.
LINJEN RETTER SIG MOD
Tekstilformidler, skrædder, buntmager. Linjen kan også være vejen til ufaglært arbejde som fx butiksassistent, assistent i mode-, design -, og tøjbranchen.
 
FGU ØSTERBRO

På FGU Østerbro kreeres design indenfor bl.a. beklædning, og man gør det med stort fokus på genbrug, og branchens påvirkning af miljø, klima og bæredygtighed.

Linjeb ligger på Østerfarimagsgade 16B, Opgang F, 2100 Østerbro Find kontakt- og rundvisningsinfo her

 
FGU ØSTERBRO

På Østerbro skolen kreeres design indenfor bl.a. beklædning, og man gør det med stort fokus på genbrug, og branchens påvirkning af miljø, klima og bæredygtighed.

Linjen har 2 værksteder henholdsvis på Østerfarimagsgade 16B, Opgang F, 2100 Østerbro.

Find kontakt- og rundvisningsinfo her