DSC05305

Nyhedsbrev uge 38 // Nyt skoleår // Opdatering på hold // Ny vejleder // Rundvisninger // Dialogmøder // Åbent hus // Ungdommens Folkemøde 24

Nyt skoleår

Vi begyndte det nye skoleår for eleverne den 5. august. Alle fire afdelinger meldte om en vellykket dag med mange fremmødte elever. Efter sommerferien er der indtil nu begyndt 285 nye elever.

Læs om og se billeder fra første skoledag her

Om holdene:

Basis: I de første to uger af skoleåret blev nye elever optaget direkte på hold. Fra uge 34 den 19. august bliver eleverne optaget på basishold. På Amager bliver eleverne dog optaget direkte på hold til og med den 30. september.

Læs mere om Basis her

PGU: Bemærk, at Pædagogik i Valby er nedlagt, og vi nu udelukkende har et Pædagogik-hold på Amager.

Køkken og Klima på Østerbro lukker midlertidigt ned i oktober, november og december.

AGU: Og differentieringen i undervisningen har vi år valgt at gøre det mere tydeligt, hvilke AGU-hold, der har undervisning på intro og G-niveau, og hvilke der har på E/D-niveau.

På AGU i Valby går man i 10. klasse og kan tage niveau E/D. Det betyder som udgangspunkt, at de unge skal have bestået 9. klasse for at gå der. Ud over dansk, matematik og engelsk, skal den unge tage stilling til, om de vil have samfundsfag eller naturfag. Til gengæld kan de unge på Østerbro og Vesterbro som udgangspunkt udelukkende tage 9. klasse altså niveau G.  Amager har stadig både 9. og 10. klasse (niveau G, E og D).

Ny vejleder:

Vi er glade for at have budt Karina Krighaar Pedersen velkommen som ny kollega på Amager. Karina har elever på tre spor: AGU, PGU og EGU.

Hendes kontaktinfo, mobiltlf: 2212 1359 og email: kape@fguhovedstaden.dk

Rundvisninger:

Vi har på FGU Hovedstaden haft meget stor efterspørgsel på vores rundvisninger. Vi fortsætter derfor selvfølgelig vores ugentlige rundvisninger på alle fire bydelsskoler. Tilmelding sker som sidste år til den ønskede skole via skolesekretær.

Oplysninger findes under Oplev FGU – Rundvisninger her

Særlige rundvisninger:

Vi tilbyder som sidste år rundvisninger For specialskoler og specialklasserækker. Uge 39 og 45 er afsat. Vi kan have 1-2 skoler per rundvisning afhængig af størrelsen af klasserne. Husk at der naturligvis skal lærere med på rundvisningerne. Rundvisningen tager 1,5 time. For spørgsmål og tilmelding kontakt koordinator Johannes Niegaard på mail: joni@fguhovedstaden.dk.

Dialogmøder:

Sidste år begyndte vi at afholde dialogmøder for fagfolk, der både henvender sig til vejledere, sagsbehandlere, lærere og kontaktpersoner m.fl. Alle der arbejder der arbejder med målgruppen for FGU og har en interesse i vores skole.

Det næste dialogmøde er for alle interesserede og finder sted 13. november i Valby kl 14.00 -16.00. Emnerne ser på nuværende tidspunkt ud til at kredse om vores kommende nye inklusionshold, FGU Online  samt en præsentation af vores nye PGU-hold, Business og branding.

Der vil naturligvis blive tid til spørgsmål og dialog mellem os og jer fra kommunerne.

Læs mere om dialogmøder og tilmeld dig her

Åbent hus

Vi kan allerede nu afsløre, at Åbent Hus-dage bliver afholdt senere dette skoleår i uge 11 til foråret.

Læs mere om Åbent Hus her

FGU på Ungdommens Folkemøde

Læs om, se videoerne og billederne fra vores engagement i årets folkemøde i Valby Parken. Klik på et af billederne her:

KLIK HER

Elevblog og sociale medier:

Hold dig løbende opdateret på hvad der foregår på hold og linjer i hele FGU Hovedstaden via vores nyhedsblog og Sociale medier. De er også gode at dele med unge når I vejleder. Her får de unge en fornemmelse af kulturen og identiteten på skolen. Klik på billerne for at komme videre.

Nyhedsblog
Facebook
Instagram

Bestil eller download vores FGU Lommepjece eller oversigtsplakat:

Pjecen og plakaten indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan bestille fysiske eksemplarer ved at skrive til dani@fguhovedstaden.dk med ønsket antal og forsendelsesadresse. 

Relaterede Nyheder

Ungdommens Folkemøde 2024

FGU Hovedstaden på Ungdommens Folkemøde Unge fra FGU Hovedstaden var kernefrivillige på dette års Ungdommens Folkemøde. Vi bidrog med frivilligt arbejde, byggede skilte og redesignede

Første skoledag

477 unge har i dag startet op på FGU Hovedstaden og fordeler sig på vores fire skoler, der ligger på Vesterbro, Østerbro, Valby og Amager.

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?