personalemøde 1_november_2021 _final

Vejledernyheder uge 45: Tilpasning af udbud og lokationsændringer

Som I ved, har FGU Hovedstaden haft et stort fald i elevtallet og af mange forskellige årsager. Som en konsekvens af dette har vi været nødt til at lave nogle forskellige tilpasninger. Der er varslet afskedigelser og vi har været nødsaget til både at lukke og sammenlægge flere hold pr. 8.11.

Lærere og vejledere er i gang med at tale med de elever, det har konsekvens for. Ligeledes sendes der E-boksbreve ud til de elever, som skal flytte hold/linje eller skole. Vi har tilrettet ændringerne på her på hjemmesiden, således at når I vejleder de unge ind til os, vil I kunne se hvordan udbuddet ser ud pr. 8.11.

Overordnet er der sket følgende ændringer:

Nedlukning og nye lokationer:

  • AGU Korps flytter til Vesterbro
  • Grundpakken Almen Samfundsfag udgår
  • Danserne fra Pædagogik & Omsorg fra Nørrebro, flyttes til Vesterbro og overgår til linjen Kultur & Event
  • Scenekunstlinjen med artisteri på Vesterbro lukkes. 

Tilpasningen har også konsekvens for vores FGU-vejledere og hvilke hold og linjer, de skal varetage fremadrettet og på hvilke skoler. Vi har derfor opdateret oversigten over hvilke vejledere, der på hvilken skole pr.8.11. Se den her

Hvis I har spørgsmål er I meget velkommen til at henvende jer til koordinator i vejledningen Trine Bloch Nielsen: tbni@fguhovedstaden.dk

DSC00083
Elever fra Medie & Kommunikation på Vesterbro
DSC00058

FGU Hovedstadens nyhedside:

Hold dig opdateret på aktiviteter på linjer og hold. Den er god at dele med de unge når I vejleder.

Nyt kommunikationsmateriale: FGU Lommepjece

Pjecen indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan downloade den her og bestille fysiske eksemplarer ved at skrive til dani@fguhovedstaden.dk med ønsket antal og forsendelsesadresse. 

Relaterede Nyheder

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?