IMG_8252a

Praktik på Buster filmfestival

I fire dage har vi været flyvende inde i Filmhuset i Gothersgade, hvor vi har været værter for filmvisningerne i to biografer. Vi har budt velkommen i fyldte sale med op imod 170 børn. Vi har danset for på Busters velkomstdans, og så har vi afholdt en krea-workshop, hvor man kunne lave en baby-drage ud af tennisbolde.

Vera: ”Jeg blev rigtig nervøs og var lige ved at gå hjem, inden vi skulle byde velkommen og danse foran alle børnene første gang. Men jeg er rigtig glad for, at jeg blev og gennemførte, fordi man lærer rigtig meget ved at konfrontere sin egen angst og stå igennem sådan noget som det her. Og børnene er bare SÅ søde og glade”

Udover at være en del af Buster Filmfestival i Cinemateket har vi fået introduktioner til resten af Filmhuset. Vi har været på rundvisning og mødt filmkonsulenter fra New Danish Screen og dokumentarfilm, som blandt andet fortalte om støtteordningerne. Og så har vi besøgt Filmværkstedet, hvor vi kan søge om støtte i form af udstyr for at komme i gang.

Martin: ”På en skala fra 1-10 vil jeg sige, at sandsynligheden for at jeg skal arbejde i filmbranchen er 8 eller 9 efter de her dage”

Det har været sjovt, inspirerende og oplevelsesrige dage, som først slutter lørdag, hvor elevproduktionen ”Det Blå Drageæg”  vises i Cinemateket kælderen foran bio Asta på lørdag mellem kl 10-13.. Kom forbi og se den. Det er en pilot til et børne tv-program, som blev udviklet og produceret under nedlukningen i foråret.

IMG_8198 copy
IMG_0184 (2)

Relaterede Nyheder

Del:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?