personalemøde 1_november_2021 _final

Vejledernyheder uge 48: Coronapas // Prøver // Optag // Ny faglig leder for vejledningen

Coronapas: Fra i mandags d. 29.11 skal alle elever have gyldigt coronapas for at møde til undervisning i FGU Hovedstaden. For ikke-vaccinerede betyder det, at man skal have dokumentation for negativ test. Eleverne skal være opmærksomme på, at gyldigheden nu er nedsat, sådan at en negativ PCR-test er gyldig i 72 timer, mens en negativ kviktest er gyldig i 48 timer. Eleverne skal vise gyldigt coronapas til deres underviser hver morgen, når de møder ind. Vil en elev ikke vise sit coronapas, vil det betyde midlertidig udelukkelse fra at deltage i undervisningen, indtil eleven kan fremvise et gyldigt coronapas. Mangel på gyldigt coronapas betyder også, at eleven får fravær uden gyldig grund og ikke har krav på online-undervisning hjemmefra. Eleverne er blevet orienteret i brev i E-Boks om kravet om coronapas, og hvilke konsekvenser det har, hvis kravet ikke efterfølges. Læs mere her.

NB: Samme regler gælder for besøgende til rundvisninger.

Prøveafholdelse og nye elever i december: Prøverne starter mandag d. 6. december og løber til d. 21. december.
Undervisningen forsætter i december sideløbende med prøverne. Der er forsat løbende optag for nye elever i hele december. Læs mere om prøver her

Ny faglig leder for vejledningen: Inge Stange Rasmussen har opsagt jobbet som leder for vejledningen fra d. 1. december. Trine Bloch Nielsen har fået stillingen som faglig leder for vejledningen og starter d. 1. december.
Fie Larsen overtager mange af Trines opgaver med team optag, status på pladser, afsøgningsforløb, og i forhold til samarbejde med UU-vejledere.
Fies mail er fila@fguhovedstaden.dk og hun træffes mandage, torsdage og fredage på tlf. 25409525.

DSC00083
Elever fra Medie & Kommunikation på Vesterbro
DSC00058

FGU Hovedstadens nyhedside:

Hold dig opdateret på aktiviteter på linjer og hold. Den er også god at dele med de unge, når I vejleder.

Nyt kommunikationsmateriale: FGU Lommepjece

Pjecen indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan downloade den her og bestille fysiske eksemplarer ved at skrive til dani@fguhovedstaden.dk med ønsket antal og forsendelsesadresse. 

Relaterede Nyheder

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?