Vejledernyheder uge 41 // Opfølgning på Infomøder // Komm Materialer // Optag // Efterårsferie //

Der var stor tilslutning til de fornyelig afholdte info- og dialogmøder for alle vejledere, ledere, lærere, beskæftigelseskonsulenter og andre interesserede samarbejdspartnere. Det var vi fra FGU rigtig glade for.

Flest mødte op virtuelt, mens andre foretrak at møde op fysisk, hvilket tilsyneladende fungerede fint med få tekniske undtagelser.

thumbnail_IMG_3478
thumbnail_IMG_3502

Med en møderække på 4 møder fordelt på fire af vores adresser, var der mulighed for, at vi kunne fordybe os lidt mere i hvert spor, mere generelle ting og for hver gang blev de fysisk fremmødte tilbudt en rundvisning. Tak til alle der deltog for super gode og relevante spørgsmål.

Har du ønsker til kommende info- og dialogmøder er du velkommen til at skrive til Trine Bloch Nielsen: tbni@fguhovedstaden.dk

Find kommunikationsmateriale fra infomøderne herunder: PP slides, film, undersider og hold dig opdatereret via FGU Hovedstadens nyhedsside. Den er også god at dele med de unge.

Efterårsferie og henvendelse til vores elevadministration: FGU-hovedstaden holder efterårsferie i uge 42. Der kan dog rettes henvendelse til Lone Seidelin i elevadm. torsdag og fredag. Find kontaktinformation HER

Optag af nye elever: Vi optager fortsat og løbende på alle tre spor.

Download vores powerpoint slides her:

FGU Hovedstadens nyhedside:

Hold dig opdateret på aktiviteter på linjer og hold. Den er god at dele med de unge i snakker med.

Nyt kommunikationsmateriale: FGU Lommepjece

Pjecen indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan downloade den her og bestille fysiske eksemplarer ved at skrive til dani@fguhovedstaden.dk med ønsket antal og forsendelsesadresse. 

Relaterede Nyheder

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?