Ungdommens Folkemøde 2021

Vi går op i demokrati og deltagelse. Vi går også op i andre unges stillingtagen til de store og små spørgsmål i livet – om vores verden og dennes fremtid – om vores forhold til andre mennesker og om at give nogle positive budskaber med på vejen.
 
Derfor har vi givet bolden op til dialog på dette års ungdommens folkemøde ved:
 
☀ Elever fra Design & Håndværk/PGU Basis har lavet “Good vibrations” installation: Skulpturen inviterer beskueren til direkte at affotografere de præfabrikerede talebobler, eller at lade sig inspirere af den tone der er benyttet i taleboblerne, og spamme den gode tone ud på de digitale medier. Smil til verden og den smiler igen.
 
☀ Elever fra Håndværk & Service på Vesterbro har lavet verdensmålsvæggen: Projektet er en flerdimensionel verdensmålsvæg skabt af upcyclede genbrugsmaterialer, der skal give en oplysende og interaktiv oplevelse af FN´s verdensmål på diverse festivaler og folkemøder i Danmark. Den færdige konstruktion tager 30 min. at sætte op og pakke ned.
 
☀ Elever fra Håndværk & Service på Nørrebro har lavet Ølkassen:
Ølkassen er dette års hovedscene og er åben for alle, der har lyst til at gribe ordet. Emnet for talen er frit, men ølkassetalerne må max have en længde på 3 minutter.
 
* Elever fra Design & Genbrug på Østerbro har lavet plastik fantastik, som skal informere om genbrug af tøj i stedet for at det bliver til skrald.
 
☀ og flere andre projekter, som I kan se på billederne
 

FGU Lommeteaser

Pjecen indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan downloade den her

Relaterede Nyheder

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?