Logo med bølgeeffect3

Nyhedsbrev uge 15 // Prøver og forlængelser // TEAM-Optag // Nuværende optag // Dialogmøde // Nye elever augusthold // Infomøde // Afslutning og ferie

Prøver og forlængelser

Vi nærmer os sommerferien og prøveperiode. Vi står derfor overfor at afslutte mange af vores elever til juni 2024. Lærerne har allerede nu indstillet de elever som er klar til prøve og prøveplanen bliver offentliggjort d. 29. april. I den forbindelse er vi også ved at gennemgå de elever, der ønsker at forsætte på FGU efter sommerferien. FGU-vejlederne er derfor i gang med at søge forlængelser på de elever som har slutdato til juli, men har brug for længere tid. Er du UU/KUI-vejleder på en ung, der ønsker forlængelse vil du blive kontaktet.

Team Optag

Fie Larsen er stoppet pr. 31.marts som koordinator for vejledningen og Team Optag og Johannes Niegaard bliver ny Koordinator.  Johannes har været vejleder på Østerbro og er derfor erfaren i samarbejdet både internt og eksternt i FGU – Velkommen til Johannes og held og lykke til Fie. Johannes vil primært have sin daglige gang på vores FGU Skole i Valby, hvor han sammen med Monique, vil stå for vores optag af nye elever.

Optag – nuværende optag

Vi optager elever frem til sommerferien hver 14. dag som nu. Sidste optag på basis bliver derfor den 17. juni.

Dialogmøde – med fokus på næste skoleår og hold

FGU H er klart med næste skoleårs udbud til Dialogmøde for fagpersoner d. 8. maj. Du finder tilmelding og nærmere information på vores hjemmeside: Dialogmøder – FGU Hovedstaden
Vores hjemmeside vil blive opdateret hurtigst muligt med ændringer og opdateringer omkring holdudbud.

Nye elever og hold til august

I kan allerede nu sende Uddannelsesplaner med start 5. august 2024. Sidste frist for at indsende målgruppevurdering/uddannelsesplaner er d. 1. juni, hvor vi starter med at holdplacere elever til næste skoleår.  
De elever, hvor vi har modtaget uddannelsesplaner inden d. 1. juni, vil få optagelsesbrev i E-Boks ultimo juni om hvilke hold og hvilken bydelsskole, de skal starte på d. 5. august. 

Husk minimum 3 holdønsker i prioriteret rækkefølge fra eleverne, da det giver os mulighed for at sikre holdplacering, da vi ofte har mange, der ønsker de samme hold. Uddannelsesplaner modtaget efter den 1. juni kommer på hold så hurtigt som muligt. Vi vil bestræbe os på, at de bliver optaget pr. 5. august, men kan ikke garantere det. Ellers bliver de optaget hurtigst muligt derefter. Den store fordeling af pladser sker med udgangspunkt for de elever, hvor vi har planerne pr. 1. juni. 

Infomøde for kommende elever

Vi gentager succesen fra sidste år og laver igen et infomøde for kommende elever og deres forældre som skal starte til august. Datoen bliver d. 22. juni kl.17.00-18.00 og der vil være infomøde på alle skolerne på Amager, Østerbro, Vesterbro og Valby. Elever som har søgt om start i august, vil modtage invitation i deres optagelsesbrev.

Afslutning og ferie for elever

Der er sidste skoledag og afslutning for alle elever på FGU H d. 28.juni hvor der også er dimission for afsluttende elever. Dimissionsfesten er planlagt til at blive afholdt fælles på FGU Vesterbro. Her vil elevernes afslutning blive fejret med sang, taler og overrækkelse af beviser. 

Ferielukket og henvendelse til Team Optag

FGU Hovedstaden holder ferielukket i uge 28, 29 og 30. I uge 27 kan I kontakte Team Optag via mail Teamoptag@fguhovedstaden.dk

Kenyarejse var en kæmpe success

FGU-elever fra Hovedstaden og Midt -og Østsjælland har været på rejse i Kenya, hvor de sammen med elever fra Hotel- og Restauranteskolen har skabt spiffe nye bæredygtige madretter, som de præsenterede på det kenyanske svar på folkemødet på Bornholm, Peoples dialogue festival. Her inspirerede de gæster og politikere til at stoppe madspild og tænke bæredygtigt i madproduktion. Se med her og find flere videoer og billeder i vores feed på facebook og instagram 🎥 📱

Instagram

Facebook

Elevblog og sociale medier:

Hold dig løbende opdateret på hvad der foregår på hold og linjer i hele FGU Hovedstaden via vores nyhedsblog og Sociale medier. De er også gode at dele med unge når I vejleder. Her får de unge en fornemmelse af kulturen og identiteten på skolen. Klik på billerne for at komme videre.

Nyhedsblog
Facebook
Instagram

Bestil eller download vores FGU Lommepjece eller oversigtsplakat:

Pjecen og plakaten indeholder overblik over spor, pakker, linjer og andre tilbud i FGU Hovedstaden. I kan bestille fysiske eksemplarer ved at skrive til dani@fguhovedstaden.dk med ønsket antal og forsendelsesadresse. 

Relaterede Nyheder

Dimission juni 2024

Dimission – Sommeren 2024 https://youtu.be/BSDLxauKRysD. 26 juni afsluttede 228 elever fra FGU Hovedstaden og efter sommeren skal de videre til erhvervsuddannelser, gymnasium, HF og nogle

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?