Grønne fingre

Vores fingre bliver grønnere med såning og plantning af rucola, ærter, bønner, vilde blomster og blåbærbuske. Vi tænker i biodiversitet og glæder os til at se frugten af vores arbejde.
 
Projekt “Grønne fingre” her på FGU Amager er en del af FGU Hovedstadens RE:GROW projekt, hvor elever skal designe og bygge grønne RE:GROW-rum på vores fire bydelskoler. Et sådant rum kan være bygget med genbrugsmaterialer og indrettet til dyrkning af grønsager med plads til at hænge ud i pausen. Projektet har til formål at skabe positiv og varig indvirkning på både elever og medarbejdere ved at realisere en vision om at dyrke et mindset, der fremmer bæredygtig personlig, social og faglig vækst.
 
Projektet er støttet af NordeaFonden hvis midler gør det muligt at opkvalificere og fremtidssikre vores skole med indkøb af nye maskiner, teknologi og knowhow, såsom 3D printere, CNC-fræsere og MAKER-SPACE teknologier. Med RE:GROW vil vi altså inspirere til og skabe fremtidens faglærte, der fra begyndelsen af deres uddannelse har forståelse for bæredygtighed, og hvordan vi sikrer den grønne omstilling af vores samfund.

Relaterede Nyheder

Dimission juni 2024

Dimission – Sommeren 2024 https://youtu.be/BSDLxauKRysD. 26 juni afsluttede 228 elever fra FGU Hovedstaden og efter sommeren skal de videre til erhvervsuddannelser, gymnasium, HF og nogle

Del:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?