Fagprøvesucces for Business-elever

Vores Business-hold med lærer Mette Gro Sejersen i spidsen har været til fagprøve og PASE-prøve med stor succes.


Jeg var meget nervøs inden prøven, men det var fedt i var der og heppede på os inden og efter prøven. – Censor var også ret sød og smilede til mig under hele prøven, det gjorde mig mindre nervøs.” – Business-elev


Jeg har tidligere i oplevet en god eksamen og en meget dårlig i grundskolen, men denne her var min bedste oplevelse, fordi jeg kendte alt mit materiale, så hvis jeg lige gik lidt i står, kunne jeg bruge min PP præsentation og komme tilbage på sporet.” Business-elev


Tak til de to censorer fra vores FGU kollegaer fra Hvidovre og Holbæk, som var med til at skabe en tryg og god ramme om prøvehandlingen.

Vi er stolte af vores elever. GODT KLARET og stort tillykke til jer alle og god fornøjelse med jeres videre færd ude i verden.

Kender du en ung eller har du selv brug for at forberede dig til din ungdomsuddannelse på verdens bedste forberedende grunduddannelse, så læs mere om spor, linjer og hold her på hjemmesiden.

Relaterede Nyheder

Del:

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?