PGU – BUSINESS & BRANDING

På linjen ”Business og Branding” arbejder du med webdesign, SoMe, websalg, handel og lærer om elementer af forretningsverdenen, f.eks. Branding, salg, service, markedsføring og webshop opbygning og drift af skolens webshop, som sælger elevernes produkter skabt på skolens værksteder og hold. Du lærer at forstå hvad skal til for at drive en virksomhed og få hverdagen i en butik til at fungere. Det omfatter også intro til opstart af egen webshop. 

UNDERVISNING

I undervisningen arbejder du med udvikling, opstart og drift af en web virksomhed. Du deltager i forløb med udgangspunkt i de elementer, som er centrale for de fleste webvirksomheder, f.eks. branding, målgrupper, produktbilleder, lagerstyring, salg og service, kommunikation og markedsføring. Vi skal arbejde med salg af elevproduktioner fra de andre linjer på FGU Hovedstaden.

LINJEN RETTER SIG MOD
Handelsmæssige erhvervsuddannelser og EUX Business. Linjen kan også være vejen til ufaglært arbejde i servicefag og som butiksassistent i detailbranchen og evt på medie bureauer.
 
 
ADRESSE OG KONTAKT
Høffdingsvej 22, 2500 Valby.
 
 
Find rundvisningsinfo her  
 
 
 

Til vejledere:

Business & Branding-linjen knytter sig til fagbilaget “Handel & Kundeservice”.

Læs om de 12 fagbilag her

Almenfag og fremtidsperspektiver:​

På FGU Hovedstaden laver vi integreret undervisning. Det betyder at du lærer dansk og matematik samtidig med at du arbejder i praksis med dine linjefag. Vi i FGU hovedstaden tror nemlig på, at du lærer bedst, når du er aktiv, og derfor bryder vi med den klassiske skolebænksundervisning.

FGU VALBY
Linjen udbydes på FGU Valby, og du har mulighed for at fordybe sig i to faglige toninger af business: Detail og handel. I forløbet arbejdes der på kryds og tværs, så du stifter kendskab til begge områder, men har mulighed for at fordybe sig særligt i det ene ud fra interesse.
Linjens adresse er Høffdingsvej 22, 2500 Valby. Find kontakt- og rundvisningsinfo her
 

Se video om linjen her: