Nicklas’ vej til uddannelse og job

Efter STU startede Nicklas i 2020 på erhvervsgrunduddannelsen (EGU) på FGU Hovedstadens bydelsskole på Amager, hvor han som en del af hans uddannelse var tilknyttet Lions Kollegiet – i praktik som ejendomsserviceteknikker. Lions kollegiet er et bo-, aktivitets- og rehabiliteringstilbud til borgere med senhjerneskade, og Nicklas’ opgaver strækker sig fra at få dørpumperne til at virke, til at sørge for at den kemiske balance i vandet i svømmehallen, er i orden.  

Nu er Nicklas færdig med sin EGU-uddannelse og har klaret sin praktik så flot, at Lions Kollegiet har ansat ham i en fuldtidsstilling. Praktikansvarlig og Nicklas’ nye chef, Thomas, forklarer:

“…Nicklas er det mest mødestabile der findes. Han løser altid sine opgaver og man kan 100% stole på ham. Vi ser frem til at han forsætter hos os.”

Stort tillykke til Nicklas fra hele FGU Hovedstaden.

Relaterede Nyheder

FGU FESTIVAL 2022

FGU FESTIVAL 2022  Den 1 April 2022 fejredes alle unge, der går på FGU Hovedstaden.  Vi blev klogere på, hvad vores fremtid kan bringe af

Nicklas’ vej til uddannelse og job

Nicklas’ vej til uddannelse og job Efter STU startede Nicklas i 2020 på erhvervsgrunduddannelsen (EGU) på FGU Hovedstadens bydelsskole på Amager, hvor han som en

Del:

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Del på email

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?