Nedlukning forlænges

Kære elev i FGU Hovedstaden.

Du har tidligere modtaget et brev fra os om, at det var nødvendigt at fortsætte med den virtuelle undervisning indtil den 5 februar 2021.

Nu er der kommet desværre nye udmeldinger fra myndighederne om, at vi skal forsætte med vores nødundervisning yderligere 3 uger. Det betyder at du vil forsætte med at blive undervist virtuelt via Teams til og med fredag den 28. februar. Vi kan desværre heller ikke udelukke, at vi også efter den dato skal forsætte med at nødundervisningen. Det får du selvfølgelig besked om, så snart vi ved noget om det.

Som tidligere skrevet er der dog mulighed for at nogle af vores elever kan komme ind på skolen og modtage undervisning. Hvis vi sammen med dig finder ud af, at det vil være det bedste for dig, så aftaler din lærer/vejleder med dig, hvornår du kan møde ind på skolen.

Vi håber at du efterhånden har fundet dig til rette i en hverdag med undervisning i Teams. Er du stadigvæk i tvivl om noget praktisk vedrørende undervisningen på Teams, så spørg endelig din lærer eller vejleder.