Løbende opdatering om Corona-virus situationen

 

(Nyeste opdatering placeres øverst)

 

Fredag d. 3/4 2020 kl. 10:58:

Nedlukning af FGU Hovedstaden forsætter efter påsken og dermed efter 14. april. Vi ved ikke, hvornår vi begynder på at åbne skolen igen. Det afhænger af de retningslinjer som statsministeren og sundhedsmyndighederne vil udmelde om, hvornår Danmark gradvist skal åbnes op efter påske.

VI vil derfor bede dig om fortsat at følge med i beskeder og aftaler fra dine lærere og vejledere, på de forskellige platforme I har brugt til vores nødundervisning under nedlukningen.

Vi giver også besked, så snart vi noget mere om, hvornår og hvordan vi måske åbner gradvist op efter påske.

God påske til jer alle

Pas på jer selv og hinanden

 

 

 

D. 25/3 2020 kl. 10:04:

Nedlukningen af FGU Hovedstaden er forlænget til og med påske

FGU Hovedstaden følger statsminister Mette Frederiksens anbefalinger og har lukket vores 5 bydelsskoler fra torsdag d. 12/3-2020, og skolerne er lukket til og med påsken.

Vi er i kontakt med vores elever, og vi underviser online. 
 
Alle elever opfordres også til dagligt at orientere sig her på skolens hjemmeside under denne nyhedsblog med løbende opdateringer omkring situationen. Du kan også orientere dig om corona-virussen her: www.coronasmitte.dk
 
Alle elever får skoleydelse, selvom de skal være hjemme.

 

Pas godt på jer selv og hinanden.

Vi glæder os til at se jer alle igen.

 

ELEVKONTAKT UNDER NEDLUKNING

d.16/3 2020 kl 12.43

FGU Hovedstaden bestræber sig først og fremmest på at gøre alt hvad vi kan for at drage omsorg for vores elever, mens vi holder lukket.

Alle elever vil derfor hver eller hver anden dag blive kontaktet af deres lærere eller vejledere, både med en snak om hvordan det går og eventuelle hjemmeopgaver. Det er vigtigt for os at elever stadig føler, at de går i skole hos os, selvom vi er lukket ned i denne periode.

Masser af hilsener, og vi håber alt er godt derude

Pas godt på jer selv og andre

 

MÅLTID KAN AFHENTES I MORGEN

d.15/3 2020 kl 13.00

Kære elever. Jeg håber I har det godt, og kan få tiden til at gå fornuftigt i tiden har under nedlukningen ❤️

I morgen mandag d. 16 Marts, imellem kl. 12.00-14.00 uddeles der mad goodiebags på Gastronomi. Vi har ca. 40 til 50 måltider, bestående af: *Kyllinge frikasse med knuste kartofler og ramsløg. (Lavet på økologiske fritgående landhøns). Maden hentes i morgen på Husumgade 44. i baggården, i det føromtalte tidsrum.Vi har taget særligt forbehold for en klinisk overlevering, for at undgå smitte. Maden tages med og varmes op derhjemme. Yderligere instrukser vil blive lagt i goodiebagen.

Jeg håber på at se jer!! Det er først til mølle, men jeg ser selvfølgelig helst dem af jer der slider lidt med økonomien i denne tid, og har brug for dette måltid ☺️

Mvh

Jonas Finnich - Underviser og leder af FGU Gastronomi på Nørrebro

Rigtigt god søndag!!

 

SKOLELUKNING

d.12/3 2020 kl 08.30

FGU Hovedstaden følger statsminister Mette Frederiksens anbefalinger og lukker vores 5 bydelsskoler fra og med torsdag d. 12/3-2020. Skolerne er lukket til og med fredag d. 27/3-2020

Vi sender yderligere informationer ud til alle vores elever hurtigst muligt. Alle elever opfordres også til dagligt at orientere sig her på skolens hjemmeside under denne nyhedsblog med løbende opdateringer omkring situationen. Du kan også orientere dig om corona-virussen her: www.coronasmitte.dk
 
Alle elever får skoleydelse, selvom de skal være hjemme.

 

Pas godt på jer selv og hinanden.

Vi glæder os til at se jer alle igen.