Info om Corona

Kære nuværende eller kommende FGU – elev


I forbindelse med Covid 19 pandemien er her nogle vigtige informationer til dig. Under disse informationer finder du de ”8 Coronabud”, som er de forholdsregler du skal følge, når du er på en af FGU Hovedstadens bydelsskoler.

Vi skriver til dig for at fortælle, at det kan have en konsekvens for dine muligheder for at møde ind på vores skole, hvis du rejser til udlandet i en weekend eller i sommerferien. Udenrigsministeriet fraråder nemlig, at man rejser til udlandet bortset fra Tyskland, Norge og Island fra 15. juni. Hold dig opdateret om nye retningslinjer ifm. rejser HER

Hvis du alligevel rejser til udlandet, opfordrer myndighederne til, at du bliver hjemme og går i karantæne i 14 dage, når du kommer tilbage til DK. Det er vores ønske, at FGU Hovedstaden fortsat er en sikker skole for alle vores elever og ansatte, og derfor lægger vi os tæt op af myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at du ikke må møde ind på skolen i 14 dage efter du har været i udlandet, med de tre ovennævnte undtagelser.

Når du ikke kan møde ind på skolen, kan du ikke deltage i undervisningen, og vi betragter det som fravær uden skoleydelse. Derfor kan du ikke få skoleydelse i de 14 dage du er i karantæne fra skolen. Hvis Udenrigsministeriet ændrer rejsereglerne og fx giver mulighed for at rejse til flere lande end Tyskland, Island og Norge, vil kravet om karantæne også ændre sig. Vi forventer, at du selv følger med i Udenrigsministeriets rejseregler, for det er dem, som vi vil bruge i vores beslutning om, hvorvidt du ikke kan møde ind på din bydelsskole.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du henvende dig til din bydelsskole. Find kontaktinformationer HER