Håndværk & Service

 

Beskrivelse:
På linjen ”Håndværk & Service” arbejder du med forskellige håndværksfag. Du laver med opgaver for kunder, og produktion i materialer som træ, metal og beton er i centrum for læringen.  Linjen vil gøre dig nysgerrig på håndværksfaget, og vise dig glæden ved at skabe og producere.

Undervisning:
Undervisningen omfatter serviceopgaver, projekter og produktioner både i grupper og alene. Det kan være små og store opgaver fra idé til færdigt produkt, hvor du lærer håndværket bag opgaverne og får erfaring med forskellige materialer, værktøjer, redskaber og teknikker. Miljø, genbrug og bæredygtighed er et gennemgående tema for linjen. Du er som udgangspunkt med hele vejen fra den første arbejdstegning, til produktion og til kundekontakten. På den måde får du en masse kompetencer indenfor faget. Du får kendskab til alle fag på din linje, men du har også mulighed for at fordybe dig i et fag og dygtiggøre dig inden for det område. Læs artikel: Vi bygger for verdens fremtid
 
Almenfag og fremtidsperspektiver:
På FGU Hovedstaden laver vi integreret undervisning. Det betyder at du lærer dansk og matematik samtidig med at du arbejder i praksis med dine linjefag. Vi i FGU hovedstaden tror nemlig på, at du lærer bedst, når du er aktiv, og derfor bryder vi med den klassiske skolebænksundervisning.

Linjen retter sig mod: Tømrer, snedker, møbelsnedker, maskinsnedker, smed, maler, bygningsmaler, ejendomsservice tekniker, cykelmekaniker mv.

Lokationer, fag og undervisning:

 

Toninger:

⊚ Amager giver mulighed for at arbejde med træ, metal og bygningsservice med vedligeholdelses- og pedelarbejde både ude og inde i hele FGU Hovedstaden. Der er også et cykelværksted (Zombie Bikes) som reparerer, istandsætter og bygger nye genbrugscykler.

⊚ Vesterbro har fokus på konstruktioner i træ, metal og beton samt genbrug af udstyr til skateboarding. Der udføres også mindre pedelarbejder på bydelsskolen.

⊚ Nørrebro arbejder indenfor produktion til festivaler, events mv. samt møbeldesign, herunder formgivning og produktion af møbler, inventar mv. Dertil kommer også pedelarbejde på bydelsskolen.

 

Kontakt:

Se kontakt og besøgsinfo på de bydelsskoler, hvor du kan gå på Håndværk & Service:

NørrebroVesterbro ★ Amager

Bliv elev - klik her