Business

 

Beskrivelse:
Du arbejder med detail og handel og lærer om forretningsverdenen, f.eks. salg, service, markedsføring og butiksindretning. Du lærer at forstå hvad skal til for at drive en virksomhed og få hverdagen i en butik til at fungere. Det omfatter også opstart af egen virksomhed.

Undervisning:
I undervisningen arbejder du med udvikling, opstart og drift af en virksomhed. Du deltager i forløb med udgangspunkt i de afdelinger, som er centrale for de fleste virksomheder, f.eks. afdelingen for salg og service, kommunikation og markedsføring.  

Almenfag og fremtidsperspektiver:
På FGU Hovedstaden laver vi integreret undervisning. Det betyder at du lærer dansk og matematik samtidig med at du arbejder i praksis med dine linjefag. Vi i FGU hovedstaden tror nemlig på, at du lærer bedst, når du er aktiv, og derfor bryder vi med den klassiske skolebænksundervisning.

Linjen retter sig mod: Handelsmæssige erhvervsuddannelser og EUX Business. Linjen kan også være vejen til ufaglært arbejde i servicefag og som butiksassistent i detailbranchen.

 

Lokationer, fag og undervisning:

 

 

Toning:

Linjen udbydes på FGU Valby, og du har mulighed for at fordybe sig i to faglige toninger af business: Detail og handel. I forløbet arbejdes der på kryds og tværs, så du stifter kendskab til begge områder, men har mulighed for at fordybe sig særligt i det ene ud fra interesse.

Kontakt:

★ Valby

Bliv elev - klik her